Keratine behandeling bij Blitzz Kappers

Keratine

Keratine

Kerasilk Keratin Treatment Service

De Kerasilk Keratine behandeling van Goldwell wordt u nu exclusief aangeboden door Blitzz Kappers.
Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van deze unieke behandeling.

Van krullen die je niet in toom kan houden tot haar dat zijn eigen leven leidt – één op de twee vrouwen lijdt onder onhandelbaar, krullend en pluizend haar. Met hulp van talrijke producten wordt tijdrovend geföhnd en gestraight. Het gewenste resultaat blijft echter uit en de droom van haar dat lang houdbaar soepel en glad als zijde is, komt voor veel vrouwen niet uit – ondanks alle tijd en moeite.

Met de nieuwe, professionele Kerasilk Keratine behandeling kunnen wij als Goldwell stylisten nu voor het eerst deze wens langdurig vervullen: de wens naar haar zo zacht en soepel als zijde. Want de eerste, individueel af te stemmen, lang houdbare Keratine behandeling van GOLDWELL biedt 100% perfecte resultaten:

  • Brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar.
  • Vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur.
  • Reduceert de dagelijkse stylingtijd aanzienlijk.
  • Voor haar als zijde – tot 5 maanden.

Wat is keratine?

Wanneer je aan keratine denkt, denk je al direct aan een behandeling. Echter, keratine is op zichzelf géén behandeling. Het is namelijk een proteïne, een bouwstof die altijd al in je haar aanwezig is. Deze bouwstof maakt je haar sterker. Hoe minder keratine (= dus proteïne) je in je haar hebt, des te zwakker je haar dus is. De meeste keratine behandelingen worden gedaan met producten waarvan keratine een bestanddeel is. Het 2-componentensysteem maakt Kerasilk Keratine behandeling tot een perfect op elke klant af te stemmen service. Afhankelijk van de individuele wensen van de klant (naar de mate van vormverandering en verzorging) zullen de kapsters van Blitzz Kappers hun expertise bewijzen en zullen we onze klanten fantastisch haar geven.

De Keratin Treatment Service is een arbeidsintensieve behandeling. Wij plannen minimaal 4 tot 5 uur uit voor deze behandeling. Natuurlijk zal na afloop van deze behandeling uw haar ook nog geknipt en gestyled worden zodat uw haar in perfecte conditie gebracht wordt. Voor het behoud van het Kerasilk keratine effect, krijgt u tevens een verzorgingsset van 3 producten mee naar huis.

Deze producten alsmede het knippen en stylen zijn bij de prijs inbegrepen. De kosten voor deze all-in behandeling zijn voor kort haar vanaf €225,- en voor lang haar vanaf €275,- (tarief is afhankelijk van dikte en lengte van het haar). Kom vrijblijvend langs bij Blitzz Kappers voor meer informatie.