Blitzz Flitzz

Knipactie voor de voedselbank

De dag voor kerst zijn er ruim 45 mensen met een smalle beurs gratis geknipt bij Blitzz Kappers! Op de foto het team van de 11 enthousiaste vrijwilligers.

award2018fred2

Verkiezing Leukste Kapsalon 2018

Op basis van de hoogste waarderingscijfers is Blitzz Kappers verkozen tot de Leukste Kapsalon van de Gemeente Emmen 2018. Trots staat het team op de foto met BN’er Fred van Leer.

Verkiezing Leukste Kapsalon 2016

Blitzz Kappers is verkozen tot de Leukste Kapsalon van de Gemeente Emmen 2016. Sandra ontvangt namens Team Blitzz Kappers deze prachtige¬†Award uit handen van BN’er & gastheer Dirk Zeelenberg.

Nieuwe Kleurtechnieken

Bij Blitzz Kappers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken. Momenteel maken wij veel gebruik van de Flash Topp (zie foto) en de Balayage kleurtechniek. Zo kunnen wij op een creatieve manier uw haar kleuren zoals u dat wenst.

Metamorfose Ingrid

RTV Emmen bij Blitzz Kappers voor de metamorfose van Ingrid.

Metamorfose Ricardo

Metamorfose van Ricardo bij Blitzz Kappers! Mooi in beeld gebracht door RTV Emmen.

Stichting Haarwensen

De 4 jarige Caitlynn Richardson doneert 2 vlechten van 26 cm lang voor Stichting Haarwensen. Zo jong en nu al zo’n groot hart voor anderen! Wat een topper! Blitzz Kappers knipt voor Stichting Haarwensen. Vraag uw haarstyliste naar de voorwaarden.

Kerasilk Keratine

Vanaf april 2015 zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren van de Goldwell Kerasilk Keratin Treatment Service. Deze Keratine behandeling en de daarbij behorende producten zorgen voor een fantastisch resultaat! Laat u vrijblijvend informeren bij Blitzz Kappers door uw haarstyliste